Jag är nästan klar med julklapparna

Ja det är sant!

Jag började beta av listan tidigt tidigt efter sommarlovet och har redan köpt nästan alla julklapparna men vissa personer är så svåra det känns som om de har allt och lite därtill själv kan jag komma på hur mycket saker som helst som jag önskar mig. Min senaste önskning är en limpistol till exempel, kanske inte det mest exotiska men tänker ofta att jag verkligen skulle behöva en. Utöver det önskar jag mig Mateus porslin och fina klänningar eftersom vi ska till Dominikanska Republiken strax efter jul…god I love my life!

Jag köpte för ett tag sen ett halsband med tre brickor för mina hjärtan där varje bricka har första bokstaven i deras namn E, J och M jag älskar det och har burit det sen dess. Himla fint är det ju också om man skriver ut hela namnen på ett smycke. För ett tag sen gav jag min mamma en armband med coins med alla barnbarnens namn på, sugen på något liknande själv.

skarmavbild-2016-10-20-kl-21-04-21

Detta smycken kommer ifrån Namnsmycken
Med koden Nettan får du 10% på din beställning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s