Astma och allergiutredning

Idag tog jag ett par timmars ledigt ifrån jobbet för att åka med J på astma och allergiutredning. Det gick väl ungefär som väntat skulle man kunna säga. Allergi och vidare kontroll för astman. Som om hon inte hade nog innan så att säga.

skarmavbild-2016-10-18-kl-20-16-03

När vi kom hem gick vi raken vägen till hennes kompis för eftermiddagshäng och strax därefter rullade tonåringar så huset har varit fullt av liv, samtalsämnen av varierad art och tomma kastruller. Känner mig helt matt av att åka runt till sjukhus, vårdcentraler och försöka dra i olika trådar för att komma fram till något. Det var iallafall flera saker vi kunde bocka av som hon inte reagerade på idag. Katt (som om vi någonsin skulle skaffa det), häst, mögel, kvalster och timotej alltid något. Vi fick en hel hög med läkemedel iallafall att ta till, känns lite tryggare när det väl drar igång med allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s