24 timmars Ekg

Tonåringen har redan fått utstå så mycket, mycket mer ön många andra under sina första fjorton år och mycket mer än många andra under hela sin livstid. Under de senaste åren känns det som att vi haft klippkort på både vårdcentralen och sjukhuset! 

Så som det blir när någon i familjen drabbas av en livslång sjukdom. Det är tufft stundvis, tufft att ständigt ha koll, tufft att aldrig veta hur dagen kan te sig, tufft att behöva förklara, tufft att leva med en dold sjukdom! Tufft att bara vara tonåring, tufft att bara vara mamma!

Idag har vi likt många andra dagar varit inne på sjukhuset för undersökningar och vi undersöker just nu hjärtat med ultraljud och ett 24timmars EKG, jag håller tummarna för att vi kan utesluta flera saker efter de här 24 timmarna! 

24 timmar som kan ge oss så många svar, 24 timmar med hopp om lösningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s