Möblerar lite för att bota tristessen!

I söndags vaknade jag med en känsla av att vara uttråkad, det här händer mig så himla ofta jag förstår inte hur jag bara ska kunna ligga kvar i sängen lite och bara njuta. Pling säger det och så väcker jag mannen bredvid och undrar vad vi ska göra, som svar får jag en snarkning!

Jag fick ett ryck och gick upp på Julias rum slängde ut allt och började om från början! Bar upp en hylla som vi haft nere och så lite små pill. Nu skulle jag vilja få tag i en lite nättare variant av fåtölj!

bokstavslampa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s