Jane Køning

Jag och Jullan tog tåget upp till Aja och kidsen i helgen, njöt av vad vi trodde då höstens sista solstrålar men det vi inte visste var då att vädret dagen efter skulle innebära t-shirt väder. Save the moment som man brukar säga!

Vi hade en del jobbfix och inspelning av podd som ballade ur så det avsnittet får vi nog spara för framtida bruk. Sushi fick vi ner också, Ekerö sushin är en riktig favorit. Jullan snaskade i sig köttförssås och spagetti istället.

Vi drack en supergod Cava som jag verkligen behöver bunkra upp med, bubblorna var så där perfekta!

sarianne och aja podd

sushi middag

cava

Söndagmorgon tog vi det riktigt lugnt trots att vi vaknade väldigt tidigt, hade bilplaner som dessvärre inte gick riktigt som planerat och sedan tog vi tåget hem igen. En av topparna den här helgen förutom mysigt häng var mitt nya smycken ifrån Jane Kønig alltså jag älskar dem här. Jag har länge letat efter ett namnsmycke som jag kan bära men inte riktigt hittat min stil då jag inte vill ha något som lyser och sticker ut, det här känns precis lagom. J, E och M alla mina favoriter förutom hunden då:)

 Jane Kønig

Jane Køning smycken

Detta är ett samarbete

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s