Det börjar gå mot jul

Idag är första dagen som jag känner att jag börjar inse att det faktiskt går mot kallare tider, vi har ju varit otroligt bortskämda med vädret sista tiden och varmt ända in i slutet på september. Idag vab:ar jag vilket också är ett tecken på att vintern närmar sig med stormsteg. Var ute på ett en kortare promenad idag och gick direkt hem och la mig under täcket och försöker fortfarande tina upp.

Jag har beställt hem en massa julklappar idag, ogillar verkligen den där sista minuten paniken och trängas bland folk som far omkring. Så de allra flesta julklapparna är klara, våra tjejer som saknas men där blir det nog mest snorklar och andra sommarsaker inför vår resa som vi åker på fem dagar efter julafton. Längtar så mycket, speciellt nu med en kropp som försöker tina upp under täcket.

Min man frågade mig förra veckan vad jag önskar mig, det första jag kom att tänka på var en morgonrock. En gosig sådan och stans varmaste tofflor. Utöver det har jag klockor på önskelistan, min jobboutfit är ju allt som oftast väldigt trist med en tisha och ett par jeans och då gillar jag att byta ut klockor eller armband som gör det hela lite roligare.

1

En helt vit och enkel från Denzel of Sweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s