Premiär för fotbollsmatch

Tidigt imorse ringde klockan och melodin på väckarklockan signalerade premiär för Jullan, premiär för hennes första fotbollsmatch. Pirrigt, ivrigt och full av förväntade åkte vi iväg till Norrköping och rev av ett par matcher av bara farten. Blev så sugen själv på att kicka lite boll, tänk att man spenderade så många år på planen!

Ett mål fick hon till och väl hemma sprang hon direkt över till kompisar och lekte vidare.

fotboll

Jag gick iväg med L och promenerade runt byn och reflekterade att det verkligen är helt tomt vid Göta Kanal så här års ändå lös solen gött i ansiktet under promenaden. Resten av helgen planerar jag att ta det väldigt lugnt, har varit så otroligt trött i veckan och när jag hört mig för så verkar tröttheten ha slagit till på väldigt många. Kommande hösttrötthet må tro?

Känner ni av tröttheten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s