Att få pussa på familjen

Igår kom jag hem i god tid faktiskt, riktigt skönt att vi tog det där tidigare morgonplanet så det fanns gott om tid för pussmarathon på la familia. Vi la oss i soffan direkt och kollade på fotbollen och jag slumrade till i 20 minuter, väldigt välbehövligt.

Jag tog mig i kragen och packade ur resväskan direkt, tvättade en tvätt och började plocka ordning inför kommande vecka, så skönt när man vet att man kan vanka på morgonen utan att känna av den där stressen. Jag gick tidigare till jobbet o betade av en del arbete innan klockan slog slagen, ligger i fas och det är verkligen så skönt.

Energidepån är laddad och nu är det strax över en månad innan nästa festlighet med dessa tjejer. Den här gången är det Nettan och Jessica som står för planeringen och det ska bli så kul att höra vad de har hittat på.

womsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s