Afternoon Tea i Windsor och Bridjet Jones Baby

Igår körde vår chaufför oss till Windsor och till ett fantastiskt ställe för Afternoon Tea, det har varit så otroligt lyxigt med att få bli omkring körd av chaufför som visat oss platser vi annars inte skulle hamna vid!

The Oakley Court är precis en sådan plats, en sån vacker omgivning att vi stannade kvar länge efteråt för att fota omgivningen och oss själva!


Dagen till ära var det bröllop i omgivningen så många av våra samtalsämnen handlade om bröllop, vem älskar inte bröllop liksom. Miljön här var så där härligt fancy och vi hade klätt upp oss med klänning dagen till ära.

womsas toppbloggare


Jennys fina klänning kommer ifrån Klingel


Vi började med ett glas Tattinger innan godsakerna kom in på rad!

tattinger


Vi satt och pratade och åt under två timmar och sneglade på de engelska gästerna hur de betedde sig. Helst av allt hade vi nog slängt i oss härligheterna inom loppet av några minuter men det gäller att ta seden dit man kommer – vårt motto under denna resa. Jag höll mig ifrån sötsakerna helt!


afternoon tea windsor

afternoon tea laktosfri england

aja melander
Aja i klänning från Klingel

the oakley court

the oakley court

Efter att vi slukat i oss all afternoontea och blivit mätta på både bakverk och den fantastiska miljön så var det dags för Team Womsa att ta fram nästa överraskning ur rockärmen och vad passar inte bättre än att gå på självaste Bridjet Jonen´s Baby under premiärhelgen när vi ändå är i England! Vi böt om för tredje gången idag och blev bjudna på en varsin riktigt god sorbetdrink, alltså mums!

svart jumpsiut

Jag körde på svart jumpsuit ifrån Klingel

svarta baggypants

sorbet drinkar

sorbetdrinkar

Lite mingel med drinkar la en bra start inför bion, som var precis så där girly och härlig som jag hade hoppats på. När vi satte oss i biosalongen konstaterade vi att det var vääääldigt länge sedan någon av oss var på bio med ett tjejgäng sist. Det var nog högstadiet för min del, varför slutade man att gå på bio med tjejgänget?

Hur som, bion – se den, mysig och man ler sig igenom hela och soundtracket var också en riktig feelgood. Efter bion fick vi återigen hjälp av vår chaufför för att ta oss tillbaka, packa ordning våra saker, planet gick alldeles för tidigt imorse. Vi la oss i tid men det slutade med att vi låg i en hög i dubbelsängen och skrattade oss igenom alla tagna kort tidigare under resan, alla nya minnen och alla kommande minnen skulle jag säga. I det här gänget kan man verkligen vara säga själv, säga både smarta och mindre smarta saker, skratta, gråta och bara va. Va så där precis som man är och det finns en genuin och äkta känsla bakom allt vi gör!

Tack för den bästa resan på länge!

3 kommentarer

 1. LinizTravel · september 18, 2016

  Vad mysigt ni haft det 🙂 härliga bilder! Kram

  Gilla

 2. Kristin/onlyfemale · september 19, 2016

  Vad underbart det låter!

  Kram

  Gilla

  • sarianne · oktober 2, 2016

   Det var riktigt härligt, bara miljön får en ju att bli lycklig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s