Om att vara stolt!

Jag är så in i norden stolt över allt jag, vi har åstadkommit sista tiden. Vi tog ett kliv, utan närmre eftertanke utan mest med en känsla över att det här kan vi fixa, det här saknas verkligen idag och bamm så satt vi där med en egen bloggportal med 33 bloggare och fler på ingång, en podd och en womsabox.

Jag ska berätta mer om Womsaboxen och hur du också kan få ta del av en!

aja och sariannes familjepodd

Jag ser tillbaka på sommaren med värme och glädje, jag känner att vi har gjort så mycket som har fått mig att växa som människa.

Nu till veckan åker vi till London med två av Womsasbloggare jag ser så fram emot det. Maria och Jenny två grymma bloggare och fina vänner som jag uppskattar så mycket. Vi är alla så olika men något binder oss samman och gör att vi har så roligt ihop. Att börja blogga kan ha varit ett av mina bästa beslut för utan det här hade jag missat så många chanser i livet och missat så många underbara människor. Människor som får mig att bli glad, som ger mig utmaningar och som ger mig energi. När vi var iväg på Cirkus Scotts premiär i veckan så kom Jenny fram till oss och la en hand på våra axlar och en blick som fick oss att lugna ner tempot. Veckan som varit har inneburit en hel del stress faktiskt och hon såg precis vad vi behövde där och då!

skarmavbild-2016-09-11-kl-23-11-36

I veckans avsnitt har vi med oss Jenny i podden, Jennys dotter Maja fick Wils tumör när hon var sex år gammal, så liten, så skör och vilken mardröm. När vi spelade in avsnittet var jag så fokuserad på att få inspelningen gjord men jag minns att jag vid flera tillfällen fick rysningar på armarna av Jennys berättelse nu när jag lyssnade i efterhand så kom det både en och två tårar och jag är så in i bomben imponerad över hur familjen har tacklat det här med det värsta man kan råka ut för som förälder – att barnen blir allvarligt sjuka!

Du hittar avsnitten på Acast och iTunes

2 kommentarer

 1. Ann-Sofie · september 12, 2016

  Ni ska vara STOLTA! Vilket jobb ni lägger ner, och engagemang! Tycker det är jätteroligt att blogga här:)
  Podden har jag laddat ner och ska lyssna på i veckan!

  kram

  Gilla

  • sarianne · oktober 2, 2016

   Tack fina du!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s