En dag tog det innan sjukdomarna kom ikapp oss!

Vi är sjuka, inte alls men båda barnen. Andra skoldagen ringde de ifrån skolan och febern kom bara någon timme senare. Idag har båda legat nerbäddade med halsont, feber och bara varit hängiga. Mannen har fått agera slav här hemma idag för dem!

Jullan har sovit halva dagen och är rätt pigg nu på kvällen så vi sitter och kollar finalen av simhopp, hade nog inte hänt annars.

Jag och Aja har kört poddinspelning med uppringningar till lite olika personer vi känner. Första avsnittet kommer sändas väldigt snaaaaaart! Jag ska inte sticka under stolen med att jag faktiskt är lite nervös över hur projektet kommer att tas emot!

aja och sariannes familjepodd

En sista jobbdag för den här veckan och så helg igen, det går ju så fort med tanke på hur snabbt tiden tickar så har jag börjat klicka hem julklappar. Har bara våra klimpar, svägerskan och barnens kusin kvar, bra jobbat!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s