Scandic Rubinen i Göteborg

Jag är tillbaka på jobbet igen efter sommarens ledigheter, det känns så bra. Njuter av varje sekund att vara tillbaka, härligt! Innan allvaret började igen tog vi oss en sista semesterfeeling. Storasyster åkte till Barcelona med handbollen så jag, Jullan och svägerskan packa in oss i bilen för lite sista äventyr.

Ett av målen var Göteborg!, Älskar Göteborg, vi checkade in på Scandic Rubinen som så många gånger förr. Vi hade ett stort familjerum som verkligen var mysigt och väldigt stoooort. Scandic Rubinen har väldigt generösa rum måste jag säga om jag jämför med många andra hotell inom samma kedja. Mysigt, lite hippt och gång avstång till det mesta man vill ha när man är i Göteborg.

scandic rubinen

scandic rubinen

Första kvällen gick vi och spanade i affärer, hängde en del på hotellet och avslutade kvällen med middag på Pinchos. Mysigt och tredje gången för oss, gott som vanligt men rätt få glutenfria alternativ. När man dessutom är gluten och laktos så var det inte alls för mycket att välja mellan men J var nöjd ändå!

pinchos heden

Dagen efter åkte vi till Liseberg och åkte karuseller till maten ville upp igen, men riktigt roligt synd att det är så himla lång kö bara till alla attraktioner!

Skärmavbild 2016-08-16 kl. 21.45.12

En kommentar

  1. frumagnolia · augusti 17, 2016

    Rubinen är bäst. Det var där jag och mannen blev vi för 14år sedan. Och det var där vi spenderade vår bröllopsweekend efter vi gift oss för 2 år sen. Dock har tyvärr frukosten försämrats en hel del under de här åren 😦
    Men mysigt med Liseberg! Måste försöka åka ner i höst med barnen ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s