En vecka kvar till allvaret!

Imorse ställde jag klockan på sex, jag var sååå trött men natten var allt annat än smidig och sen höll vi på att packa väldigt sent. Imorse åkte jag ner med tonåringen och lillasyster för att skicka iväg E på träningsläger i en vecka och inte vilket träningsläger som helst utan de ska ta sig hela vägen till Barcelona! 

Alltså förstår ni avundsjukan?

Supertidigt var vi hemma igen så i vår vanlig tidsrytm så borde klockan vara eftermiddag redan men vi har knappt kommit till lunch. Lillasyster grät en skvätt av saknar för att syrran skulle iväg så vi fick ha lite terapi på morgonen. Allt gick över och nu är det full fart ute med tre kompisar på gräsmattan.

womsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s