Hela huset är storstädat och blänker

Igår påbörjade vi ett av sommarens projekt, operation storstädning deluxe. Vi har torkat ovanför skåp, bakom och under kylskåp, lister och dörrar. Det blänker nu, imorgon hoppas jag ha lite energi över till övervåningen sen är det sååå rent och jag älskar den känslan. Jag älskar också att när det är så här rent plocka fram nya handdukar och ny tvål och kanske även något nytt i inredningsväg. Såå härligt!

Tyvärr håller det bara en dag sen ser det ut som skit igen!

barn städar

Jag hade bästa städhjälpen igår, vet inte riktigt hur det gick till men barnen hjälpte till i fyra timmar igår och tre timmar idag och städade, putsade och gjorde fint. Med pauser för några buggpass så var det en jäkla fart på oss.

odd molly handduk

rosa odd molly gästhandduk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s