Leksands sommarland

Leksands sommarland – en av många sommarfavoriter!

Nu kommande dagarna tänkte jag dela med mig av mina sommarfavoriter kanske kan det tipsa någon av er till roliga och härliga aktiviteter i sommar.

Leksands sommarland är sedan barnsben en av mina favoritplatser. Det finns något som passar de flesta åldrar förra året när kidsen var 7 och 13 så skulle jag säga att båda hade väldigt roligt. Många av aktiviteterna kunde de utföra helt själva med en vuxen närvarande. Med tanke på att det är väldigt mycket vatten på området så får du räkna med att byta om till badkläder och slida med längs vattenrutschkanorna. Vattentemperaturen var bra skulle jag säga med tanke på att även jag badade.

Det fanns gott om alternativ och variationer på mat.

  
  
  

2 kommentarer

 1. hanna · juli 10, 2016

  Åh va mysigt, jag satt tidigare idag och läste på om detta… Känns som om det skulle vara ett perfekt ställe att ta barnen till denna sommar. Tack för tipset 🙂

  Gilla

  • sarianne · juli 26, 2016

   Jag älskar sommarland, har gjort det sen jag var liten 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s