Fredag!

Fredag, det verkar som om halva sveriges befolkning går på semester idag, jag har sett så många semesterpepp bilder på instagram!

Vi peppar väl också på vårt sätt, ett barn hemma hela veckan och som ni vet besök av Aja. Igår körde vi sushi race och några timmar senare delade vi på en pizza. Så gott!

sushi

Vi bade i fyra timmar, ni hör ju själva klockan hann slå midnatt innan vi insåg att vi förmodligen förvandlats till russin. Sällskap fick vi av den lilla åttaåringen i huset som nästan höll ut lika länge. Jag älskar sånt här typ av häng, liksom bara va inga prestationer och man kan va tyst ena sekunden och sen skratta så man faller ihop och allt är lika härligt.

Imorgon hämtar vi hem kids ifrån sports camp, vi fick ett samtal imorse så vi har varit en vända på akuten med en av dem, men allt visade sig vara under kontroll. Inget akut iallafall men vidare utredning ska göras. Skönt när de gör det grundligt iallafall.

sarianne och aja

Idag efter läkarbesök och handling av mat inför kvällen var vi förbi en snabbis på Rusta, J hittade en stooooor badring, en munk, passar oss bra. Vi hade inte riktigt förstått hur stor den var bara så det visade sig lite senare att den täckte nästan hela poolen men där låg och guppade halva kvällen.

stor badring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s