Spontan middag i Mem

Idag tog jag ett spontant samtal till Lina och frågade om hon hunnit käka middag, till min lycka fick jag ett nej så vi bestämde direkt at vi skulle åka ut till Mem med en varsin sallad. Vi hann med alla samtalsämnen och åkte hem när solen gick ner.

Så mys!

mem slussar

sallad

mems slussar

Det har varit en bra dag, läkarbesök vilket var mindre lyckat för min del dock men väntar på kontakt hos ortoped nu och hoppas att det går undan för jag vill verkligen slippa allt med foten, benet, kryckor, smärta och sömnlösa nätter nu. Jag är riktigt less och har svårt att hålla humöret uppe när jag inte kan röra mig obegränsat, känns lite som en fånga i sit eget hem. Jag är så less! Tur jag fick komma ut en stund och lufta mig med Lina idag, tanka lite ny energi med skratt och vacker miljö. Vi satt och filosoferade över om det var åldern som fått en att uppskatta fina omgivningar?!

Imorgon ska jag skriva ner en lista på roliga saker att fylla juli med så jag hela tiden har något att se fram emot när det känns för depp, vill du boka in dig i den agendan så e de bara och hugga tag i mig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s