Stadium Sports Camp

Idag lämnar vi två förväntansfulla tjejer på Stadium Sports Camp, tredje året för Elin och vi är mer än nöjda. Bra struktur, ordning, gemenskap och favoritsporten som utövas flera gånger per dag. Uppställning tidigt och i säng i god tid, tanken är att fortsätta med de rutinerna efter den kommande veckan för att få lite struktur i vardagen igen.

Jisses så snabbt det går att komma in i sommarlovsmood, strosa runt barfota dagarna i ända, äta frukost alldeles för sent, vattenmelon i solen och stanna uppe ända inpå småtimmarna. Känner att jag behöver lite av en ändring rutinmässigt jag med gällande sömnen.

I år har även lillasyster ålder inne för att hänga på campen och kommer att köra Daycamp, pirrigt i magen där med kan jag lova.

stadium sports camp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s