Womsaevent

Womsaevent imorgon med utlovat spöregn blir mysigt med picknick och annat då! Jaja vädret går inte att styra över så får göra det bästa av situationen helt enkelt. Följ @womsa.se på instagram så får du snabb uppdatering kring vad vi har för oss imorgon. Eller sarianne1 på snapchat!

Jag har packat med mig allt jag ska ha med mig och nu kör vi mot Aja fick med mig Julia och Tindra som ska hem, packa om och följa med oss tillbaka imorgon. 
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s