Jag e tillbaka på kryckor igen

Efter dagens sjukgymnastikomdömme är jag tillbaka på kryckor igen och nya samtal med läkaren imorgon för fortsatt bedömning. Just nu ser jag inte så ljust på det här, gått in på fjärde veckan och knappt någon förbättring. 

Dagen i övrigt!

Mail, sortera papper och bad*2. 

Vill försöka ge barnen så bra ledighet som möjligt men svårt att komma på aktiviteter där vi inte behöver gå så därför får det bli badet i omgångar. På förmiddagen var det jag och Julls och efter middagen fick jag med mig fyra kids/teens. 


Sen måste jag tipsa om jordens bästa choklad just nu, alltså så god!


Imorgon ska jag utmana mig själv, 49 dagars sockerfritt det här med att inte kunna röra sig ordentligt har snabbt genererar lite extra hud så att säga. Jag mår egentligen så mycket bättre utan sötsaker, för två år sen höll jag upp i sju veckor och mådde så bra. Hejar ni?

2 kommentarer

 1. Nettan · juni 28, 2016

  Men va jobbigt att foten inte vill bli bättre 😦 Hoppas på en vändning inom kort!
  Kram

  Gilla

 2. Anna-Karin · juni 30, 2016

  Hejar för fullt! Håller tummarna för att fotskrället kommer igång att läka också. Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s