Behöver hitta tillbaka till rutinerna!

Ändrade rutiner, vad snabbt det går!

Sen min fotskada har vi ändrat rutinerna väldigt mycket, sena kvällar och långa sovmorgnar. Mysigt tycker jag men någon gång i veckan märker man att humöret svajar av de sena kvällarna. Ska försöka komma tillbaka till ett mellanläge för de sena morgnarna klagar jag inte på. 


Dagen har inga planer! 

Hela veckan e rätt lugnt, imorgon har vi besök inbokat på sjukhuset med Julia för att fortsätta utredningen av hennes mage. Torsdag funderar jag på om vi ska hitta på något och fredag åker vi upp till Stockholm då womsa river av ett event i helgen för alla womsabloggare ska bli kul och träffa alla. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s