Womsa event

Womsa har hållt sitt första event!

Ett underbart event vid Gullmarsstrand jag besökte detta fantastiska paradis i påskas och kände i samma sekund som jag klev in i bilen igen att hit måste jag återkomma. Det är svårt att förklara i ord vilken påverkan den här platsen har på människor, men efter ett par timmar där så infinner man sig i ett total lugn som sedan genomsyrar hela vistelsen.

Lugnet i kombination med havsdoften, den ljuvliga maten, genom genuina personalen och miljön får en att vilja bosätta sig här för evigt. Varje gång jag åker ifrån Gullmarsstrand så kikar jag igenom hemnet på vägen hem efter ett litet torp.

Vi startade vår resa tidigt imorse, checka in i den vackra villan med den mest fantastiska utsikten över havet, väntade in alla bloggarna som skulle vara med på eventet och att tiden skulle bli klockan tre och vi äntligen skulle få komma ut på havet med fiskebåten som skulle ta oss ut på en kräftsafari. Förväntningarna var höga och vi föll in i det samtalsämnet flera gånger under bilfärden ner.

gullmarsstrand hotell

Havsutsikt åt alla håll!

celsius och estrella

Celsius och Estrellas västkustchips

Kräftsafarin då, väldigt höga förväntningar hade vi nog alla inför den här aktiviteten och jag gillar att vi ordnade med något utöver det vanliga under eventet. Kräftsafari är ju inte jag har gjort innan iallafall. När det var dags att åka iväg välkomnades vi ombord och fick berättat för oss om vad som skulle vänta oss att det sen blev så mycket bättre än vad jag vågat hoppats på är poäng som rasslar till för helhetsupplevelsen.

kräftsafari gullmarsstrandFotograf: Maria Trangärd

kräftsafari gullmarsstrand

Vår fiskare var otroligt kunnig inom sitt område och vi fick lära oss väldigt mycket om både kräftor och andra skaldjur och dess vänner som lever i havet.

kräftsafari gullmarsstrand

Dokumentationspaus hanns med under färden också.

womsaevent
Jenny  °  Aja  °  Maria  °  Hanna  °  Anna-Karin

womsaeventkräftsafari gullmarssrand

sarianne segersten
Fotograf: Maria Trangärd

Under kvällens middag överraskade Maria oss med både tal och fina presenter som gav oss en varsin tår i ögat.

fisk simpa

En simpa, om jag minns helt rätt.

kräftsafari

kräftsafari fiskebäckkil

Foto: Life by Jenny

Det här ögonblicket! Ni vet såna där ögonblick som liksom fastnar och lever sig kvar och varje gång man slutet ögonen så ploppar det upp. Havskräftor! Att havskräftor är det överlägset goda känner nog alla till vare sig man vill erkänna det eller inte men havskräftor ute på kräftsafari ombord på en guppande fiskebåt slår så mycket.

Så gott!

gullmarsstrand

gullmarsstrand

När vi kom iland väntade nästa härlighet, nämligen egen tid på Sinnenas Havsbad, bastu, vilstolar, direktanslutning till havet och ett bad som håller 38 grader uppbyggd på pålar ute i havet. Magiskt, svar JA!

Del två får ni höra imorgon, då ska jag berätta mer om spa:t, middagen och andra överraskningar som bloggarna fick ta del av under dygnet!

En kommentar

  1. Lina · juni 14, 2016

    Wow så härligt!!!! Fiskebäckskil och Grundsund är ju mina sommar favoriter!!!! Kramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s