Event idag!

Jag har packat väskan för idag blir det ett nytt event

Säkraste sättet att hänga med oss under dagen är snap och där heter jag sarianne1. Så taggad och det ser ut som att vädret är med oss också. Imorse när jag vaknade kände jag mig full av energi trots att jag kom i säng alldeles för sent egentligen. Trots min fot tog jag en kort promenad med Charlie på morgonen, kyliga vindar men värmen av solen trängde fram och doften av syrenbuskar sköljde över mig. Promenaden var helt fantastisk även om den bara var knappt 300 meter lång.

blandras cavalier och tibetansk spaniel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s