Ett dygn med gänget!

Nog är det så alltid att vi har blivit ett gäng!

Ett gäng som bloggar som trivs ihop och hittar på roliga saker. En av de sakerna jag gillar mest med det här gänget det är att det aldrig är någon tävling om vem som bloggar bäst, vem som har samarbeten med den eller fått den inbjudan. Det är inge fokus på att försöka hävda sig utan alla känner sig trygga i det dem själva har. Dubbelplus på det alltså.

I andra sammanhang är det så otroligt mycket jämförelse och tävlan bloggare mellan och det här med att glädje sig åt någon annan, det verkar inte existera i alla kretsar.

Jag tog tåget upp till Stockholm med resväskan fylld, påse och väska samt kryckor. Tur det finns snälla medhjälpare som hjälper till med att bära på och av väskan när man är i nöd. Länge leva medmänskligheten. Mötte upp Aja på perrongen och så tog vi oss till bilen som körde oss genom stadens alla håll kan man säga.

Matpaus och Celsius för att få ny energi. Fredagen spenderade vi hemma hos Aja där även Maria och Johanna dök ner ifrån Karlstad. Alltså vi hade så roligt, delade på nån flaska bubbel och skrattade oss igenom åtta timmar (!!). De åtta timmarna kändes som två. Efter alldeles för få timmars sömn var det dags att riva av eventet för oss i samarbete med Sturebadet Haga. På Sturebadet hade vi ordnat med två aktiviteter den första var SUP, Standup Paddleboard där alla fick sig varsin bräda att paddla ut på. Det såg så roligt ut, jag fick stanna på bryggan i solen och fotografera istället. Så härligt det med men jag blev sjukt sugen på att testa, alla som kom tillbaka efter sina strapatser var lyriska. 

Diana in action

Nettan kom förbi till lunchen och vi fick passa på att bebisgosa med den ännu namnlösa lilla killen som firade en vecka tillsammans med oss. Aktivitet nummer två, var en av de bästa sakerna jag varit med om, Skogsfloating, så skönt. Vi hängde alla i varsin hängmatta med filt och kudde under passet hade vi en instruktör som guidade oss igenom en total avslappning under fågelkvitter och solsken. Vi fick berättat för oss att de även kör detta under vintertid, någon av de bästa jag vet är att sova utomhus så jag vill veklingen tillbaka och testa det här en kallare dag också.

Jessica 

Efter skogsfloatingen lämnade vi kvar bloggarna under ett par timmar medan vi åkte hem att förbereda för etapp nummer två som jag ska berätta mer om imorgon.

En kommentar

  1. Lina · juni 7, 2016

    Vilken härlig dag ni verkar ha haft?! Kramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s