Vi rockar fredagsfeeling

Stängning på jobbet, sovmorgonen imorse var så välbehövlig, den där söta lilla hundvalpen vill altid ut och kissa snabbt vid 4rycket inte alls min melodi men bra att han säger till. Imorse däremot slog jag dövörat till vilket gjorde att mannen gick ut med han. Vi satt och tittade på gamla kort här om dagen och det är rätt svårt att ta in hur liten han var första dagen han kom hem till oss.

hundvalp

Det är lite så att hjärtat hoppar extra slag när jag ser den här bilden!

Nu är Charlie redan sju månader och har börjat lyfta på benet när han kissar men bara på sin favorit kissats där han känner sig lite extra manlig 🙂

Elin skulle ha åkt på handbollscup egentligen den här helgen men eftersom hon är dålig så får hon stanna hemma. Hon skulle egentligen ha följt med och vara maskot men hon är i för dåligt skick så jag ville ha henne hemma istället tar vi myshelg. Jag hittade några favoriter i skåpet när jag städade. När vi var i New York förra året hittade jag världens roligaste kalasbutik där jag shoppade loss till mannen fick släpa ut mig därifrån, en av sakerna var de här sugrören som ändrar färg när de kommer i kontakt med vätska. Hur kul!?

sugrör som ändrar färg

Eftersom jag jobbade länge idag så är det inga större äventyr inplanerade, jag och Jullan ska öppna pysselkittet ifrån Panduro och pyssla loss ordentligt. Planen är även att det ska bli en film av det hela som jag lägger upp här under kommande vecka.

panduropysselkit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s