När barnen inte mår bra!

Senaste tiden har sjukdomar avlöst varandra här hemma, den som håller sig på benen är jag. Mannen med sjukhus besök, tonåringen med besök på akuten och den minsta med sitt magont och prickar som kommer och går mer eller mindre hela tiden.

Jag känner mig trött, mentalt trött och tar en dag i taget för att pussla ihop dagarna just nu vet vi inte hur de ser ut från att vi lägger oss till att vi vaknar på morgonen. Den här morgonen var en dag som iallafall kan få godkänt, de flesta var pigga medan tonåringen vandrade iväg till skolan inte helt hundra.

Den nya dosen medicinen hon har fått för sin sköldkörtel känns inte helt bra, utöver sina vanliga sköldkörtelproblem är det även just nu en sköldkörtelninflammation. Vi behöver en ljusglimt just nu att det ska bli bra igen, att hon ska ha ork och kunna leva ett ”normalt” liv, nu är det bara trötthet, orkeslöshet som gäller.

Utöver det så kämpar vi med att få rätsida med J:s mage, väntetiderna är långa, väldigt långa för att få ta fler tester och hon får ondare och ondare. Kan man ta semester ifrån sjukdomar ett tag?

sarianne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s