Epson EcoTank-skrivare

EcoTank-skrivare no more bläckpatroner!

Vår förra skrivare svalde bläckpatroner tror jag och varje gång jag skulle skriva ut något viktigt så blinkade det tomt på mer eller mindre varje färg. Under mina år på lärarprogrammet så tror jag skrivare strulade inför mer eller mindre varenda tenta 🙂 Nu har vi en Eco-Tank skrivare ifrån Epson kan vara en av de bättre uppfinningarna.

När du köper en skrivare så ingår det färg som räcker i två år, mina kids har skrivit ut hysteriskt mycket varpå tonåringen har skrivit ut så många bilder på Justin Bieber att hon tapetserat en hel vägg med bilder på honom. Färg finns det gott om fortfarande. En av anledningarna till det här valet var just att färgerna räcker så pass länge och när du väl behöver köpa nya så kostar det bara en liten slant. Inte alls som bläckpatroner som kan gå på över 1000 pix om du ska ha.

EcoTank-skrivare

Jag som är lite av en planeringsnöd skulle inte överleva utan en skrivare, jag skriver ofta ut kom ihåglappar till barnen i en bildserie så de ska komma ihåg vad de ska ta med sig på morgonen till skolan och vad som behövs göras efter skolan. Inför Julias spionkalas skrev jag även ut inbjudningskort som vi delade ut, ett av mina bästa spartips inför kalas för övrigt.

Skrivaren skriver ut snabbt, trådlös och färgerna håller utskrift efter utskrift.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s