Gullmarsstrand – Sarianne
sarianne

Sarianne

Gullmarsstrand

Inom ett par dagar kommer vi att spendera två nätter på Gullmarsstrand, avkoppling ren och skär avkoppling kommer det att vara. Någon film eller serie, en liten gottepåse och så bara ta dagen som den kommer. Jag vet redan nu att min själ kommer gråta inombords av lycka bara jag känner doften av havet. Jag älskar havet och jag håller tummarna för att det iallafall tittar fram någon liten solgnutta.

Påsken är inte direkt någon traditionsbunden historia för min del så därför styr vi iväg till annan ort och bara njuter.

Vad har du för planer i påsk har ni hunnit börja påskpyssla?

gullmarsstrand

gullmarsstrand

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken M

    Gud va härligt !
    Jag jobbar både skärtorsdag och långfredag,
    sen är helgen “höjdpunkt” viggos maskeraddisco eftersom han snart fyller 6 år.
    30 barn är bjudna och jag misstänker att det kommer bli allt annat än avkopplande ;)