Fortsättning på ett lyxigare Silja – Sarianne
sarianne

Sarianne

Fortsättning på ett lyxigare Silja

Första kvällen fick vi ett jättefint armband ifrån bloggarna ifrån Thomas Sabo det har redan blivit en favorit hos mig, gillar att det går användas lika mycket till fest som vardags.

tomas sabo
Klockan kommer ifrån Glitter

Efter skaldjursplatån gick vi och tog lite drinkar och började fira Jessicas födelsedag efter alldeles för få timmars sömn möttes vi upp på frukosten Bon Vivant där mousserande serveras och man beställer varma rätter ifrån meny. En av många anledningar till att jag älskade den här kryssningen, frukosten magnifico! Jag beställde in både omelett extra allting och pannkaka. Efter frukosten delade vi upp oss, några gick iland i Helsingfors och några tog ett par timmars slapp jag och Aja fnittrade vidare i sängen och planerade inför kommande punkter på vår resa.

bpnvivant frukost

 

ockymössa

Jenny redo för Helsingfors iklädd Ockymössa

Vid 13tiden var vi inbokade på spaavdelningen med privat bastu och bubbel både i badet och i glasen.

1
Bild lånad från Deer 

panos bikini

Vi stannade i två timmar och relaxade tiden gick verkligen så fort, som alltid med det här gänget och över hela resan man kan inte tro att vi var borta i 40 timmar iallafall. Efter realaxen var alla nerbjudna i vår hytt där man fick välja produkter ifrån Glitter och spray ifrån Vision haircare för att göra sig ordning inför kvällen.

håruppsättning glitter

 

Resultaten!

håruppsättning

Deer

hårfrisyr glitter

Jessica

frisyr långt hår

Jenny

hårprodukter glitter

Nettan

glitter kort hår

Sofie

hårband

Jag och Aja körde på varsitt hårband.

När alla var stylade och klarade så hade vi viprummet bokat för oss och vinprovning, första gången för min del och så  mysigt det var. Jag visste inte ens att man kunde boka vinprovning ombord på ett kryssningsfartyg perfekt när man åker ett gäng eller på konferens. Vi fick prova en champagne och tre vita viner, alla var jätteduktiga på att känna dofter utom jag och Maria som satt och tittade undrande på varandra. Var riktigt intressant att känns hur smaken förändras allt eftersom gradantalet ökade på champagnen, såklart godast var den i början när den var riktigt kyld.

vinprovning silja line

vinprovning

soontobe deer

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.