Sarianne

Tillbaka på Silja Line

Så plötsligt blev det fredag och dagen som vi väntat på var här, fulla av förväntan packade vi ihop oss med alldeles för lite sömn så resan in till stan blev väldigt fnittrig men så skönt det ät att bara fnittra som om det inte finns några bekymmer alls i världen och precis allt är så kul. Tror vi skrattade åt allt, tur vi har samma humor :)

Jag och Aja kom fram redan vid 13tiden för att göra oss hemmastadda i vår hytt och sen ställa in lite överraskningar till tjejerna i deras hytter. Vi fick alla hytter på däck tio, Commodore hytt som känns så lyxiga. Stor hytt med dubbelsäng, soffor och stort badrum vi var tio stycken i vår hytt flera gånger och det kändes inte alls trångt sen att tillägga så är det världens bästa utsikt över havet ifrån de stora fönstrena.

silja commodore hytt

 

De här tjejerna som var inbjudna till 40 timmars lyx ombord på Silja Line är bland de finaste jag vet, inget tillgjort, alla är sig själva och fast vi egentligen är ganska olika så finner vi varandra och samtalsämnen avlöser varandra varvat med allvar och ämnen som får tårarna att spruta.

bloggarna till havs

 

Crocs med sin mer typiska ”foppatoffel” fick visa sig i ny tappning i en ballerinavariant, jag kommer bo i min sommartid, ska visa er bild längre fram i alla kommande inlägg kring den här arrangemanget.
Supersnygga spetsunderkläder ifrån Pierre Robert låg också och väntade på sängen, spana in Deers inlägg om underkläderna så får ni se mer hur de sitter på, älskar dem.

bloggarnatillhavs goodiebag

 

Choklad är väl varje kvinnas bäste vän, jag skulle inte klara mig utan min choklad men min figur skulle definitivt göra det :) Estechoc är faktiskt en hälsosam choklad, kan det verkligen vara så? Stay tuned så kommer det mer inlägg om den framöver, är det gott?

tidningskungen

pierre robers spetsunderkläder

 

Bloggarna blev eskorterade till sina hytter av Linda på Silja Line, service ut i fingerspetsarna och gjorde vår resa till ett minne för livet. Senare på kvällen var alla välkomna till vår hytt för mingel med champagne, frukost, choklad och mer överraskningar. Jag och Aja hade precis blivit klara med piffet för kvällen och ställt allt på rätt plats när det började knacka på dörren och kram efter kram delades ut, så härligt att ses igen. Vårt tredje event som ordnades och verkligen inte det sista.

event bloggarna till havs

blogg goodiebags

 

Mer presenter box ifrån Clarins och hemlig gåva ifrån Glitter.
Vi tar fortsättningen imorgon tror jag, vad innehöll boxen ifrån Clarins (love love!!), vilka utvalda presenter fick bloggarna och hur fortsatte vårt dygn ombord på Silja.

bogarna till havs

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.