Ullared när vi ändå är iväg! – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Ullared när vi ändå är iväg!

När vi vaknade imorse bestämde vi oss för att snabbt klä på oss och ta hissen ner till frukosten för att sen åka vidare till Ullared, när man ändå är i krokarna liksom! 

Sagt och gjort! 

  
Min favorit vid hotellfrukost är den färska frukten och sen måste jag ha ett skiva mörkt bröd med stark ost. Jag svävar sällan ut, samma varje gång:) 

Fil med müsli och russin, mumma! 

Det fanns bra med glutenfritt till J med, rostade, müsli, flingor och till och med en muffins (men det hoppade vi). Laktoshörnan är ju också något vi har har koll på nu för tide än och även där fanns det gott om alternativ. Bra! 

J börjar vänja sig vid det här med att äta glutenfritt nu, det är sällan några protester som det kunde bli i början. Idag åt E till och med pannkakor på frukostbuffén utan ett ljud ifrån syrran. Livet e orättvist men bra ändå brukar hon säga:) 

  
Ullared då! 

Vi rasslade oss igenom det ganska snabbt, började nere vid hundavdelningen och Charlie fick både lite hundben, ett nytt halsband, pläd och leksaker. Halsbandet som jag trodde skulle passa var alldeles för stort:) 

J och jag racade oss genom barnavdelningen där hon hittade en vit poncho, stickad klänning och linnen. Det blev väl egentligen inget speciellt lite pyssel, någon leksak, lite skönhet, skridskor och sånt där smått och gott som man behöver. Lite tommare plånbok och nya minnen körde vi raka vägen hem till Söderköping igen! 

  
  
  
  
  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons