Nytt år nya tag! – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Nytt år nya tag!

Är det inte så man brukar säga?

Jag kan tycka det är skönt med nytt år men ibland känns det verkligen som om tiden går alldeles för fort men jag välkomnar 2016 men öppna armar. Jag har ett par dagar ledigt inpå det nya året dagar som jag tänkte ägna mig åt att sortera, strukturera och få ordning på gömmor och vrår.

En av sakerna vi kommer ägna oss åt är att sortera utefter skänkes till välgörenhet eller säljes. Jag har testat en tjänst som heter Simpelt som enkelt säljer dina saker åt dig. Det är ju lite av himmelriket, du packar, tejpar och sätter på en avi och tar dig till närmsta ombud för att skicka iväg sakerna som ni inte använder längre.

Smidigt sätt att få ett extra klirr i kassan må jag säga! In på Simpelt klicka på beställ och fyll i alla uppgifter, längst ner kommer frågan “Hur hörde du talas om oss”?  Där fyller du i Sarianne så får du en fraktpåse (se måtten nedan) som du sen kan skicka in dina saker du vill säga i.

1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons