Jullovstips – Sarianne
sarianne

Sarianne

Jullovstips

Spa spa spa!
Efter en lång och intensiv höst och en stressig jul med mycket julfirande på olika platser kan det var skönt även för de små att få koppla av och komma ner i varv ordentligt. Spa dagar är en rutin vi ofta har, vi fläker ner, sätter på lugn musik och börjar nästan alltid med en bok och ett fotbad eller så sitter vi bara och pratar.

Jag gillar aktiviteter som inte kostar något eller väldigt lite så jag vill att barnen ska värdesätta tiden och bara vad vi gör. Vill man inte att barnen använder ansiktsmask eller om de är väldigt små så går det ju bra att använda någon hudsalva/ansiktskräm också. Toppa det med gurkskivor på ögonen som är succén ett faktum.

Klara, färdiga…njut!

IMG_8902

IMG_9568IMG_8909 IMG_8901

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.