Sarianne

Jullovstips dag 1

Istället för julkalender har jag i år en massa jullovstips!
Många har sin första riktiga jullovsdag idag, andra väntar ett par dagar till medan andra får vara på förskola/fritids hela jullovet oavsett så kan det ibland behövas lite tips på aktivering. Jag gillar att ta tiden när det är lov, skrota runt hemma i pyjamas hela dagen om man så vill och små pyssla lite med ditten och datten.

Göra lite det som faller in, göra lite det som tiden annars inte räcker till för. Ni vet den ständiga resan mot tiden.
Så från och med idag och fram till att skolan börjar kommer ni att kunna hitta tips på saker man kan göra hemma tillsammans med sina barn.

Mitt första tips är inom rörelse, en av de saker jag brinner för är rörelse tillsammans med barn ja tillsammans med barn man får så mycket glädje genom att röra sig tillsammans. Den här DVD:n har jag och J testat i ett par veckor nu och hon älskar den. Hon är sju men jag skulle säga att den går att användas redan ifrån ett år och anpassas efter ålder hur bra som helst. Det viktiga är inte att man gör rätt utan att man gör.

Har man ingen DVD så går det att ladda ner en app så du enkelt kan komma igång redan idag!
Under hela ”passet” får barnet följa med och vara alltifrån grodor, björnar, fjärilar, bilar och sen finns även dansstopp med. Vi kör oftast skivan en gång per dag här hemma. Rekommenderas starkt!

IMG_1078 IMG_1079 IMG_1080 IMG_1081 IMG_1082 IMG_1083 IMG_1084

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.