Tävling LEGO – Sarianne
sarianne

Sarianne

Tävling LEGO

Idag startar jag upp en tävling där du kan vinna Lego inför julen, tävlingen är kort så du hinner få hem den innan jul! En av er kan Deep Sea Helikopter ifrån Lego.

Här hemma gillar vi verkligen Lego av alla dess slag och det åker ofta fram och byggs med.

För att vara med och tävla lämna en kommentar där om ditt bästa legominne!

Tävlingen avslutas på söndag kl 23.59

IMG_8959

Vinnaren: Amanda Pettersson skickar mail till dig, stort grattis!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica

  De bästa legominnena vi har i familjen är när vi bygger och leker tillsammans. Varje gång är ett minne i sig då ingen stund är den andra lik och roligt har vi stora som små. Kanske inte konstigt att önskelistorna från barnen till jul var fyllda med lego. :)

 2. Desiree Larsen

  Mitt bästa LEGO-minne är inte så gammalt men likväl ett härligt minne. Det var för lite drygt två år sedan som vi satt i vardagsrummet och byggde med LEGO. Kreativiteten flödade, maken och dottern byggde en haj tillsammans medan jag och sonen byggde ett höghus. Det är inte så ofta vi gör något hela familjen – som alla tycker är riktigt kul, men just LEGO-bygge Uppskattar alla i familjen.
  Drömmer nu om ett nytt LEGO-minne där vi alla bygger på Deep Sea Helikopter :)

 3. Therese

  Mitt bästa legominne är den fulla låda jag hade när jag var liten som jag lekte med både tjej- och framför allt killkompisar. Och det är det som är så himla bra med lego tycker jag att det är unisex och pedagogiskt (“trots” lego friends, elves, mm.) så väljer man ju själv hur man vill leka och bygga och det passar ju både liten och stor. Har en flicka som har både blandat “flick och pojklego” som skulle bli sååå glad för denna byggsats. Håller tummarna.

 4. Carolina Åhsberg

  Min son älskar lego, han har länge lekt med det men varit för liten och senare lite för bekväm/lat för att inse att han kan bygga ihop grejer efter ritning alldeles själv – men för ett tag sen hände något, då satt han själv och pulade med det och plötsligt hade han byggt ihop fordonet alldeles själv och just den stunden är mitt bästa lego-minne för den stunden strålade sonen av lycka och stolthet och der var en underbar stund att bevittna som mamma – helt fantastisk! <3

 5. Amanda Pettersson

  Mitt bästa
  Lekrummet är ifrån förra julen när min lillasyster fick ett legofriends vi satt en hel dag och byggde tillsammans. Jag hoppas jag vinner så vi kan fortsätta att bygga även det här året

 6. Linn

  Mitt bästa legominne är nog från här om dagen när storasyster låter lillasyster vara inne i hennes rum och vara med och bygga lego trots att hon förstör mer än hon bygger. Fint

 7. Mirone

  Lyckan i min dotters ögon när hon på egen hand färdigställde sitt första Lego-friends-set. Har varit väldigt användbart senare, genom att lära sig följa instruktioner kan hon nu vara med och sätta ihop IKEA-möbler när mammans tålamod tryter :)

 8. Christina Frisberg

  Bästa legominnet för mig är nog förra året då vi sent om sider fick tag i Adventskalendern i Lego till Elliot som han tjatat men den var ju slut överallt , men i mellandagarna fick vi tag i den till 50% rabatt t.o.m. :) och vi öppnade lucka efter lucka och mellan varje lucka sa vi okey bara en till ;) men när den var färdigbyggd så tog vi nästa och nästa vi hade det jättekul tillsammans och till slut stod alla 24 byggena färdiga framför oss och vi kände oss glada och nöjda och vi var väl värda en lussekatt och mjölk efter :) i år är det samma sak jag hittar bara de där typiskt flickkalendrarna och det duger då rakt inte till lille herrn (jag skulle gärna bygga dem också ;) )
  Delat tävlingsinlägget offentligt på FB under mitt namn Christina Frisberg och hoppas utav sjutton på tur nu :) <3
  Ha en härlig 4:de Advent :)

 9. Angelica Hallin

  Mitt bästa legominne är ifrån Julafton när jag var ca 8år. Jag låg o lurade på att “tomten” skulle lägga något i min julstrumpa, men somnade ifrån och nästa dag när jag vaknade och kikade så låg där ett paket, öppnade och fann då ett duplo paket med en sopgubbe och en sopbil. Jag äääälskade att leka med lego när jag var liten och detta blev en favorit.

  @angelicahallin -instagram

  angelicahallin@hotmail.com

  Denna helikopter skulle jag vilja bygga ihop med min dotter Cornelia 7år, som oxå äääälskar lego.
  Hade varit en toppen mysig grej att göra ihop.

 10. lillemmish - williams mamma

  jag är med och tävlar!

  Mitt bästa legominne är då min son fick sitt första lego av mormor och moffa, jag, min son wille och hans moffa vi satt och det tog inte många minuter tills vi byggt ihop. Det var lego chima förra året då han fyllde 6 år. oj så vi nu har fått leka tillsammans med det legot och nu i år har han önskat sig lego ninjago, lego batman och lego city. Nu håller jag tummarna =)
  Delat: http://nouw.com/lillemmish/lego—2012-21902252

 11. Lotta i Småland

  Jag byggde med lego när jag var barn frö 40 år sedan precis som mina barn gör nu. Det har hunnit bli många legominnen men jag kommer så väl ihåg när mamma och pappa skrek högt när de råkade stiga på en legobit på golvet.! :-D

 12. Dan

  Bästa legominnet är när jag fick en lego sats i min julkalender. Pappa hade först fått bygga ihop den och delat den i 24 högar. Sen gick jag där i 24 dagar med spänning och väntade på att få mitt legobygge klart!

 13. Jessica Olofsson

  Mitt bästa Lego minne måste vara när sonen förra året till jul fick ett Batman Duplo. Han dansade och hoppade och kramade lådan. Sedan byggde och lekte han om och om igen. Jag skulle gärna vilja uppleva den känslan igen så nu hoppas jag vinna detta coola Lego.

 14. Hjärtebarnsmamman ♥

  Åh vilken vinst! Mitt bästa Legominne är nog inte ett, utan flera. Bäst var när jag och mina brödrar som är två år yngre och två år äldre loooovade att hålla Legot på lakanet som mamma la ut på golvet… ehm.. ja sen hämtade vi fler lakan för att kunna sprida ut legot öööööööööööverallt :D Förstår dock min mamma nu när jag själv har barn som leker med smålego, det är INTE skönt att trampa på :P

 15. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och önskar verkligen vinna denna till min lillebror. Har inte köpt någon julklapp alls till honom ännu, och i ärlighetens namn tror jag inte ekonomin räcker till någon heller. Ekonomin som ensamstående och studerande mamma har i år varit skit och det känns super tråkigt, men A och O är ju räkningar och mat på bordet så vi får se hur det blir med klappar i år. Vet dock att lillebrorsan på 9 år önskar sig just lego, så denna julklapp hade varit riktigt uppskattat.

  Mitt bästa legominne är nog faktiskt när jag för en gång skull fick vara med och leka med storebrorsan. Minns att han jämt och ständigt satt inne och lekte på sitt rum med små legot, och att han tyckte att jag var för liten för att vara med, men en dag släppte han in mig och då lekte vi i timmar vi syskon. Det var riktigt kul och något jag levde på länge efter det. Tror jag var runt 6-7 års åldern vid de tillfället.

  Kram Sanna

 16. ingela25
  ingela25

  Ooo här är vi klara med klapparna till den lilla killen. Men denna hitta han när vi var på stan härom dagen o utbrast hekopter.
  Men så var det där med mitt lego minne. Jag kommer ihåg hur våran hall såg ut hemma hos mamma o pappa. Vi hade inte en legobit kvar det var hus överallt och bilar. Vi byggd alltid städer och körde runt i dem o hälsa på hos varandra. Lekarna kunde hålla på i flera timmar.
  Ha en underbar jul och gott nytt år .Kram

 17. Angelica

  Mitt allra bösta LEGOminne är utan dess tvekan när jag fick mitt allra första smålego, för då kunde jag verkligen visa mina syskon att jag var äldst och minsann klarade av att leka med smålego, jag var mallig och den dagen var då jag fyllde 4 år. Jag minns den som om det var igår :D

 18. Fröken M

  Mitt bästa lego minne inträffade faktiskt häromdagen.
  Vi satt på golvet i viggos rum och jag gav mig på att leta upp alla delar och bygga ihop en buss som V hade kraschat någon gång. Närmare 3 timmar senare hade jag fått ihop den och viggo utbrast – MEN MAMMA; du KAN ju bygga lego… !?
  Well, japp,m det KAN jag, och jag tyucker dessutom att det är riktigt kul.
  Därför hoppas jag att jag får bygga Deep Sea Helikoptern med honom i mellandagarna :)

 19. Linda

  Mitt bästa minne är när jag var liten och min bror inte var hemma….då smög jag in i hans rum o lekte med lego. Hade aldrig något eget.

 20. Sandra

  Mitt bästa Lego-minne är från när jag var barn. Min storebror som är 3,5 år äldre än mig fick alltid en massa Lego vid födelsedag och jul. Jag fick alltid dockor och trams (i mina ögon) men så en julafton fick jag ett paket med ett eget Lego-set med polisstation. Jag blev helt överlycklig! Så det var med stor glädje jag själv gick tillsammans med min äldsta dotter och hon fick köpa sitt första Lego-set, en polisstation! Kunde ju känna igen den glädjen! Så denna helikopter hoppas jag få vinna till min dotter, vi skulle ha mycket skoj med den tillsammans :)

 21. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

  Jag har många LEGO minnen, jag och min bror lekte massor med LEGO när vi var små. Men eftersom det var hans så fick han bestämma hur hans hus skulle se ut, först. Dvs att hans såg riktigt lyxigt ut men massor av rum och med bara en färg på ytterväggarna. Jag fick ju ta det som blev över, vilket innebar att jag hade 10 olika färger och ett väldigt litet hus… :D Men det var så roligt ändå och jag är glad att Robin också gillar lego så mycket som han gör :)

  Kram

 22. Jessica Sundberg

  När jag var liten byggde vi ofta med lego. Inte färdiga byggsatser som idag utan man använde sin egen kreativitet. Jag byggde fantastiska hus jag minns än idag och berättar om för sonen med stolthet i rösten (han blir inte lika imponerad som jag vill att han ska bli :-) )!

 23. Sara Bengtsson

  Det bästa legominnet kommer nog från min barndom. Den här känslan då man hade byggt något som man tyckte var så otroligt fint. Den där stolta känslan. Jag hoppas att mina barn känner det varje gång de skapar något, för det kändes som om man hade klättrat det högsta berget. Jag vill att barnen ska växa upp i tron, nej i övertygelsen, att bara man vågar försöka så finns det inget stopp på vad man kan göra!

 24. Therese

  Mitt bästa minne är när min fyraåriga son knäckte “koden” med att förstå instruktionerna till lego helt själv. Han byggde lego som egentligen var till större barn. Nu har min andra son som är fyra börjat intressera sig för lego så det hade varit superkul och en stor utmaning för honom att få detta i julklapp. Håller tummarna

 25. Nettan

  Åh, här hemma älskar vi Lego. Vi har många fina minnen under julloven som varit då vi packar upp legot som barnen fått i julklapp och kan sitta flera timmar i sträck och bygga, så mysigt.

 26. caroline, ung mamma till 3

  Alla minnen är bra, jag och mina bröder älskade att bygga med lego och vi byggde stora städer av lego och kunde leka i dagar, vi glömde både tid och rum och konstigt nog höll vi sams när vi byggde. En fantastisk tid! :)

 27. Olivia

  Glimmer i ögonen på sonen när det gick upp för honom att brandstationen i lego verkligen var hans..! Dom ögonen och leendet som kom upp var obeskrivlig.

 28. Matilda

  Jag minns när jag och mina ganska mycket äldre storebröder byggde med lego och hade såå kul! De kunde bygga himla avancerat så det blev jag ju väldigt inspirerad och imponerad av (allt byggdes på frihand vad jag kan minnas) :) Detta var också en av väldigt få gånger som jag fick vara med dem och leka. Vi hade en jättestor träkista eller liknande där vi hade allt detta lego. Hoppas såklart att mina egna killar få samma slags minnen av legobyggande som jag har från min uppväxt :)

  Hoppas på tur! Kram Matilda

 29. soooffie
  soooffie

  Åh vilken underbar tävling.
  Mitt bästa minne måste vara att jag verkligen älskade att smyga in i lillebror rum som liten för att bygga hus, bilar & annat skoj. Jag fick inte röra hans lego. Det var hans och det var heligt. Det gjorde allt så mycket roligare…

 30. Lottiz Törnqvist

  Mitt bästa legominne är från när jag och familjen besökte Legoland och fick se miniatyrstaden i lego, mäktigt. På kvällen satt vi sen och byggde lego tillsammans som vi köpt i deras butik.