Care of gerd och Odd Molly – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Care of gerd och Odd Molly

Är det något jag gillar så är det att hitta nya favoriter till skönhetshyllan som i dagslägget kan tilläggas är alldeles för full. Tur jag har en nyfiken tonåring som gärna övertar produkter när jag har nya favoriter som ska få plats i hyllan. Under bloggarna på Spa ute på fantastiska Skepparholmen fick vi en goodie innehållande produkter ifrån  care of gerd. Älskar att det är en serie!

Den här snygga handduken fick vi också med oss hem, till och med barnen kommenterade den genom att berätta att den var så skön att torka händerna på. Jag gillade den så mycket att jag skaffade mig en till direkt.

Odd Molly handduken hittar hos Inreda.

odd molly handduk

IMG_1029 IMG_1035 IMG_1036 IMG_1037

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons