Tävling: Vinn ett härligt kit ifrån Play-Doh – Sarianne
sarianne

Sarianne

Tävling: Vinn ett härligt kit ifrån Play-Doh

Just nu kan du vinna ett kit ifrån Play-Doh, jag är helt säker på att du känner någon som skulle uppskatta att få denna överraskning kanske bara som en spontangåva eller varför inte till julklapp?

Vi har haft Play-Doh under julgranen i många år och några till lär det med all säkerhet bli. Jag älskar Play-Doh, att sitta tillsammans med barnen och vara kreativ ger för mig lite guldkant på vardagen.

11

 

För att vara med och tävla lämna en kommentar där du berättar vem du skulle vilja ge detta kitt till och varför.

Tävlingen avslutas om en vecka 20/11

Vinnaren är: ingela25
Maila dina uppgifter till mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jeanette

  Skulle man ha turen att vinna detta roliga set så skulle jag vilja ge det till min systerdotter Cailine (2 1/2 år). Hon älskar att sitta och pyssla, speciellt med lera. Det händer att hon tittar på vissa “you tube” kanaler med olika Play Doh set, Cailine hade mer än gärna velat ha allihop, men med detta roliga Play Doh- setet så är det början.

 2. Linn Skoog

  Hej! Jag skulle bli så överlycklig att få vinna för att kunna få ge detta i julklapp till min sjuåriga son! Han skulle bli så glad!

 3. Cool mom

  Jag skulle ge kittet till min son för att han älskar att dega framför allt annat och jag älskar honom framför allt annat…trots att jag AVSKYR att städa upp PlayDoh :)

 4. Sarah

  Jag skulle ge detta till min systerdotter. Hon fyller 3 år strax efter jul och jag skulle så gärna vilja ge henne något som jag vet att hon skulle uppskatta! Just play-doh har hon nyss fått upp ögonen för och vill gärna kolla på youtube-klipp när de gör olika saker. Jag studerar och tar examen i januari vilket gör att jag måste hushålla lite extra med det csn jag får nu i december, men jag skulle bli så glad och tacksam, om jag vann, så jag kan skämma bort mosters lilla tjej antingen i julklapp eller födelsedagspresent.

 5. Heléne Andersson

  Min 4-årige son älskar att fixa, dona, rita och pärla. Vill gärna uppmuntra kreativiteten, detta skulle bli en fin och uppskattad julklapp!
  (Studerande 3-barnsmamma).

 6. Katarina Hvittfeldt

  Min son älskar att baka och vad vore väl bättre än ett Play Doh-set som han kan pyssla med brevid mig när jag lagar middagen. Själv älskar jag lukten av Play-Doh som får mig att minnas min underbara barndom hos tant Greta, min barnvakt!

 7. Kristina Lindblom

  Min son Jack 6 år skulle få detta paket!
  Han älskar play doh och fantasin flödar när han sätter igång å jobbar.

 8. Jenny Sjöberg

  Jag hoppas på att vinna Play-Doh i julklapp till mina två barn Isa och Ian på 1,5 och 3,5 år. Blir ett perfekt tidsfördriv när jag som höggravid (bf 26/2) önskar en lugnare stund!

 9. Marina

  Det paketet skulle jag gärna vinna till min yngre dotter som fyller fem i början av december för hon älskar modellera. Hoppas på tur!

 10. Therese

  Åh jag skulle verkligen vilja vinna detta play doh set till min 4 åriga son. Han pratar om att han vill ha lera varje dag. Han tittar på youtube hur de gör figurer och mat med leran och varje gång visar han mig. Nu inför jul när alla leksakskataloger har kommit i brevlådan har han också upptäckt att play doh lera med tillbehör finns i varje katalog. Håller verkligen tummarna.

 11. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vinna detta till min dotter Alva. Det vore en perfekt julklapp och överraskning under julgranen i år, där det med största sannolikhet inte alls kommer ligga många klappar i år. Ekonomin i år är faktiskt ganska tuff och det har sin anledning till att jag studerar, och att man inte får studiemedel i december månad. Så att få vinna en sådan här fin klapp skulle betyda mycket.

  Min flicka älskar dessutom att pyssla och vara kreativ så den skulle verkligen komma till rätt person.

  Kram Sanna

 12. Cissi J

  Hej
  Skulle vilja ge den till Jeppes kusin Juni i julklapp. Hon är i en härlig ålder där det gillas att pyssla o alla gillar playdoh.

  Mvh Cissi

 13. Linn

  Jag skulle ge det till min 6-åriga dotter så kan vi sitta tillsammans och hon kan dega undertiden jag ammar hennes nyfödda lillebror. Det blir väääldigt mycket amning och alla målarböcker är utmålade vid det här laget så vi behöver något nytt :)

 14. Camilla Bergström

  Skulle bli så glad om jag får turen att de detta till mitt älskade barnbarn Vidar.
  Han älskar att kladda, krama i händerna och pyssla så detta skulle vi ha jättekul med!

  Håller tummarna och delar vidare
  Kram Camilla

 15. ingela25
  ingela25

  OOO det här vore helt perfekt att få ge bort till min grabb som älskar att baka och grejar med lera så fort det finns när vi är vi väg på öf.
  Ha en härlig dag på Ullared inte ett dugg avvis på dig. Skönt att slippa folkmassan men tjejhänget låter underbart. Krya på resten av familjen med. kram

 16. Jessica Sundberg

  Jag vill ge det till min son som behöver komplement till sina vilda lekar. Även han behöver gå ner i varv då och då. Playdooh är då perfekt och stimulerar både fantasi och kreativitet.

 17. Ami

  Detta härliga playdoooh set skulle min syster på elva år få då hon är så snäll som ingen kan förstå, kommer och leker med dottern på elva mån och tröttnar aldrig på att leka.