Släpp lös fantasin med Play-Doh – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Släpp lös fantasin med Play-Doh

Vi fick hem ett kit med Play-Doh att testa, vi älskar lera här hemma båda jag och tjejerna. Till den nya leran kom det även med ett aktivitetshäfte med massor av tips på saker att gör med leran. Bland annat tipsar dem  om att använda play-doh leran till att göra bokstäver och sätta ihop enklare ord.

Det jag gillar med play-doh är att det inte finns några tydliga ramar för hur leken måste utföras utan både fantasi och kreativitet utvecklas. Vidare i aktivitetshäftet finns även tipset att blanda två färger och se vad det blir för färg. Kul! Tjejerna fastnade för att göra figurer i häftet fanns tydliga steg för steg över hur det gick till att få ihop olika figurer. Det blev båda en nalle och en uggla innan det började göra egna figurer.

Julklappstips!

IMG_0915 IMG_0916 IMG_0917 IMG_0919 IMG_0920 IMG_1008 IMG_0946

Detta inlägg är sponsrat

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons