Höstlovsmys med Lundby! – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Höstlovsmys med Lundby!

Dockhuset har fått flytta upp till Jullan nu, vi har haft det nere i vardagsrummet sen vi fick hem det, ingen är väl gladare än Julla att hon nu får ha det helt i fred. Innan hon åkte iväg på lite höstlov så satte vi upp lampor, tavlor och tv:n. Vi har velat känna oss för lite vart vi ville ha de olika sakerna innan, men nu har vi “familjen beslutsångest” lyckats enas :) Senare under veckan ska jag visa er två otroligt spännande nyheter ifrån Lundby!

IMG_1000 IMG_8109 IMG_1003 IMG_1004 IMG_1005 IMG_1006

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons