Jag har kurerat mig och det slutade med en paus – Sarianne
sarianne

Sarianne

Jag har kurerat mig och det slutade med en paus

Jag har en förkylning med halsont som inte bryter ut utan bara är sådär små mesig och kommer och går mest hela tiden. Senaste dagarna är inget undantag, ont i halsen och rosslig men känner mig egentligen rätt skaplig förutom att orken inte riktigt finns så det har blivit rakt i säng efter jobbet och sovit mer än jag gjort senaste månaden känns det som. Idag vaknade jag iallafall tidigt och hyfsat fräsch så tog tag i storstädningen och precis slagit mig ner vid köksön med en kopp te och tänt doftljus.


Igår åkte jag iväg med Linda till Ikea på morgonen, hittade ett bra förslag till hallen men kön till köksavdelningen pallade jag inte så får åka tillbaka en dag när jag slutar tidigt istället. Linda shoppade ett nytt hem och jag kom som vanligt hem tomhänt, lite så det brukar bli när vi är ute på äventyr. Direkt efter Ikea åkte vi till landet åt middag och sen direkt hem igen. Barnen ska få lite lov och vara hos mina föräldrar ett par dagar. Barnledigt med andra ord hemma hos Segerstens ett par dagar. Börjar på topp med storstädat hus, ikväll tänker vi oss bara slapp i soffan kanske en film på eftermiddagen när händer det liksom?

sarianne segersten

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.