Dags att packa ihop – Sarianne
sarianne

Sarianne

Dags att packa ihop

Ikväll packar vi ihop oss för imorgon kommer transfern vid 7.30. Dagen har bjudit på oväder, heeeela dagen, vi har lite väntat in mellan regnskurarna för att gå iväg till restaurangen och äta mat. Vi har haft all inclusive under den här veckan men har inte frossat för det, skönt så här i efterhand när man inte åker hem med någon övervikt på kroppen. Vi har tänkt till ordentligt, frossat i vatten och sallad.

Hotellet vi har bott på heter Club Pollentia Resort ett bra hotell, bra service, stort utbud på maten, stort poolområde och inomhuspool med jacuzzi, bastu och gym. Hotellet är uppdelat i två områden så det finns ett område för bara vuxna med både poolområde och restaurang. Med all inclusive finns det mat att välja dygnet runt och olika restauranger att välja på. Min förkylning och halsont börjar bli bättre också, tack och lov.

IMG_8410

Idag när det är dåligt väder har jag passat på att ta hand om huden lite. Min hud blir alltid lite katastrof utomlands så jag tar alltid med mig en scrub. Det här resekitet med produkter från M Picaut tog jag med mig, Exfoliating mask har jag gröt, den gör alltid huden mjuk och härlig. Har en stor variant hemma också som jag kör en gång i veckan.

resekit hudvård IMG_0866

 

Solkrämen har jag kört med Kerstin Florian som går snabbt in i huden, kanoners!

IMG_8544

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.