Dukning till Halloween – Sarianne
sarianne

Sarianne

Dukning till Halloween

Jag och Jullan har börjat testa lite olika förslag till dukningen på Halloween, idéerna liksom sprutar så i dagsläget har vi ingen aning om vart det slutar. Man kommer rätt långt med färgerna orange och svart känner jag. Jag tog två servetter som jag la lite omlott för att få en stabilare servett i glaset. Fladdermössen har vi skrivit ut och sen skrivit namnet med en vit penna. Det finns en liten pumpa som vi har lagt godis i som man kan ha som en extra goodie.

halloween placeringskort

Jullan som börjar tagga inför en läskigare version av Halloween i år var däremot inte helt nöjd :) Så vi gjorde en spökgömma istället. En vit servett och ett högt glas, måla ögon och mun, på toppen har jag gjort ett hål för ett sugrör. Lite nervkittlande att inte se vad man dricker….ho ho happy halloween!

halloween dukning

 

Utskrifter är gjorda med EcoTank Epson.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.