Höstkids – Sarianne
sarianne

Sarianne

Höstkids

Nu har jag fått hem Loppi blogbag den här gången med temat höstkids.

Det är då definitivt inga tvivel om att det råder höst, imorse när jag stack ut näsan för att gå till jobbet vid 5.45 var det riktig kyla. Med hösten kom en förkylningen som på posten och jag började direkt med ColdZyme en spray som sprayas mot svaljet för att förebygga och förkorta förkylningen. Jag tog den vid minsta lilla halsont o nästäppa, fick göra två spray dagen efter och sen på morgonen därpå sen var förkylningen borta direkt. Den här kommer jag definitivt se till att ha hemma jämt.

loppi

En annan favorit är Kids Zoo, vi har kört deras vitaminer sen något år tillbaka och nu kom det en för mig ny variant med Kalk och Vitamin D, sötaste kaninerna. Camilla Läckbergs nya bok Lejonjakten läste vi nästan direkt. Jag har faktiskt aldrig läst en bok av henne varken barn eller för vuxen, men snart ingår det väl i allmänbildningen tänker jag :)

Det fanns också med en algogel med doft av hallon, den ligger och väntar i Mallorcapackningen, är det en sak jag alltid har med mig utomlands så är det handsprit. Väldoftande dessutom. Sist men inte minst wowsåser ifrån Santa Maria, har testat dem innan iallafall den med red curry, jag gillar den men barnen brukar tycka att den är aningens stark.
IMG_8171 IMG_8172 IMG_8173

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.