Sarianne

Tillbaka på jobbet

En dags vab och sen tillbaka till jobbet, tänk om man alltid hade den flyten. Jag och Jullan vaknade tidigt imorse redan innan klockan ringde så vi passade på att äta frukost själva i lugn och ro och bara prata om allt mellan himmel och jord. En sjuårings tankar är värdefulla och viktiga att ta del av.

Till frukost blev det laktosfri yoghurt och glutenfria smörgåsar till Jullan medan jag fick i mig vanligyoghurt, hallon och Eko-musli. Kids Zoo är också ett givet inslag i frukosten till tjejerna, vitaminer som smakar som godis, det slinker alltså ner utan protester.

Ekomusli

 

#tagganydag

 

pierre robert underställ

 

Underställ ifrån Pierre Robert som hon bor i hemma, skulle också vilja ha ett.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Melany Aurora

    Vilken fin och rolig blogg! Intressant med fokus på barn och utveckling etc. Har själv en 2,5åring så som du kan förstå så är detta ett viktigt ämne :P
    Gillar inlägget om barn och rörelse <3