Sarianne

VAB

En vab blev det idag, förhållandes vis liten donna men inte för att klara av tempot på skolan så vi har fått mysa ihop istället. Våra vab dagar ser vi alltid till att ha lite extra guldkant på dagen, min hemliga låda där jag försöker spara både det ena och det andra får man alltid plocka något ifrån och idag var inget undantag.

Ibland kan barnen nästan längta lite efter att bli sjuka för den hemliga lådan pratas det väldigt mycket om. Dagens val föll på en förpackning med Silk Clay. Typ den bästa leran som finns, enkel att jobba med och så följer det med en väldigt enkelt beskrivning så man kan göra en lika dan figur som bilden visar.

silk clay

 

IMG_0818 IMG_0819 IMG_0820 IMG_0821

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.