Barn och rörelse! – Sarianne
sarianne

Sarianne

Barn och rörelse!

Om det är en sak vi prioriterar här hemma så är det barnens tillgång till rörelse på fritiden. Dels rörelse tillsammans med oss vuxna men även fritidsaktiviteter som leder till rörelse. Barnen har provat på många sporter tillsammans och fler kommer det säkert att bli med J. Elin har fastnat för handboll och kommer troligtvis inte att testa något mer. Jullan däremot skulle nog kunna fylla på sin vecka med ytterligare sporter.

Julia kör just nu tre gånger i veckan handboll, fotboll och orientering. Jag tycker att det är viktigt för oss i vår familj med rörelse. Vi kör också tillsammans en gång i veckan i en gymnastiksal som vi hyr en timme varje lördag. Det blir med andra ord en hel del tid som går åt till barnens träningar och matcher i veckan men det är värt det.

Jag skrev för ett tag sen ett inlägg 7 enkla tips om man har ett stillasittande barn som är värt att lyfta igen.
Imorgon är det handboll för E och jag och Jullan brukar följa med och titta på, vi får lite tid tillsammans på läktaren under tiden storasyster tränar.


  

  


Elins träningskläder kommer ifrån Ellos.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.