DIY billig utklädnad till Halloween – Sarianne
sarianne

Sarianne

DIY billig utklädnad till Halloween

Halloween coming up!
Taggade Segerstens kan jag lova:)

Vi är just nu i planeringsstadiet över att välja utklädnad. De första åren beställde jag dräkter som gick på 4-500/barn men senaste åren har jag hittat på egna. Elin såg ut så här förra året.

Vi hade ett gammalt lucialinnen som växts ut som jag tog, annars finns det ju ofta att köpa billigt på loppis eller till exempel lågprisvaruhus. Jag hade även två sidenband hemma som blev en extra detalj i flätorna. Sminket är blandat ifrån min egna sminkväska och ansiktsfärg ifrån leksaksaffär. Håret sprayade vi med en flaska torrschampoo som vi hade hemma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.