Sarianne

Någon fyller år idag, vem kan det va? 

Så lät det igår när mannen i huset fyllde år. Med skönsång på morgonen och långfrukost firade vi ända tills jag skulle till jobbet. Tyvärr hade jag kvällsmöte på jobbet så det var mannen och barnen som fick fira ihop!

De hade de fixat alldeles ypperligt! Presenter blev det, barnen har kommit upp i den åldern att de gillar stt ge något eget som de vet att han gillar. Så ifrån dem blev det en skjorta och  favorit yoghurten inslagen. Fint ska det va!

Vi gav även bort fin fina manchesterknappar med en bild ifrån sommarens resa till Grekland! Eftersom mannen har skjorta varje dag till jobbet blir det en fin detalj vissa dagar och barnen är malliga som få kan jag lova!

Perfekt present till farsdag också, fram till den 13/10 2015 får du 30% rabatt om du anger Bloggare30 som kod!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.