Makeover barn- & tonårsrum – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Makeover barn- & tonårsrum

Barnen har bytt rum, efter ett fullständigt kaos har saker nu fått flytta in men tapeter och golv i ena rummet behöver ordnas och det helst redan igår. Jag känner mig helt slut på idéer, brukar verkligen ha hur många som helst men nu, nada! Jag känner mig dessutom lite osäker på om rumsbytet verkligen var det bästa, men säg inget till min man om det :)

Julias rum just nu lite improviserat för att få till en lösning som passar tills vi gör om helt.

IMG_7862

Sminkbord loppisfynd, kanindock från Miniroom och posters från Tinyroom

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons