Höst start med Loppi – Sarianne
sarianne

Sarianne

Höst start med Loppi

I helgen åkte vi direkt ifrån Häringe till Loppi eventet. Jag fick Jessica att köra min bil in till stan så återstod bara problemet att försöka hitta ut sen. Vi tog några extra varv även på vägen in kan erkännas:)

loppi

På platt presenterade Polarn O. Pyret höstens nyheter, Lloyds Apotek berättade att man kan gå in på valfritt Lloyds Apotek och göra en hudanalys, Panduro hade förmodligen den snyggaste montern KidsZoo mina (eller barnens favoriter) var på plats och Tallink Silja Line fanns med. Det blev också modevisning med Nina Campioni där några bloggare agerade modeller. Kristin Kaspersen visade även upp sin senaste bok.

IMG_7729 IMG_7730 IMG_7735 IMG_7744 IMG_7754 IMG_7759 IMG_7769

Som alltid med Loppi får man med sig en goodiebag hem som ni kan se nedan. Kakorna öppnade jag upp redan i bilen hem för att hålla mig vaken och jag kan lova att dem var goda.

goodiebag IMG_7782 IMG_7783 IMG_7784 IMG_7785 IMG_7786

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.